Close

16 de gener de 2022 – El vestit POP de l’emperador

“La Roda Produccions”

 

 

 

En un regne de flaixos i miralls, Sa Majestat l’Emperador Presumit té per costum estrenar quatre vestits cada dia. Però per més vestits que acumula, cap el satisfà. Necessita el millor dels millors, el més sublim, el més modern,… I més ara, que s’acosta la passarel·la anual de la reialesa! Cal un vestit únic per a un emperador únic. Tan especial que només els més llestos de palau el podran apreciar.

Algú reconeixerà la veritat sobre el nou vestit de l’emperador?

20 de febrer de 2022 – La Via Làctia

“El Cau de l’Unicorn”

 

 

Argos és un planeta ubicat al centre de LA VIA LÀCTIA i els seus habitants tenen una característica molt curiosa : com més coses aprenen, més els creix el cap… a tots ells, menys a un : EN KARIM, EL NEN PROTAGONISTA.

L’ alimentació dels Argonians és sorprenent: només s’alimenten de la llet que brolla de les seves fonts i d’un gran llac de llet…i dels seus derivats (formatge, mató, iogurts, etc.)

A causa d’una llarga sequera, se’ls estan començant a buidar els magatzems de menjar … s’apropen dies de fam si no hi troben cap remei !!! ….

Coincidint amb un eclipsi de lluna i un curiós ritual iniciàtic, en Karim, es convertirà en l’encarregat de cercar –per tota la galàxia- a un estrany animal que té banyes i dona llet!

Coneixerà diferents civilitzacions i formes de vida abans d’arribar a la Terra…

20 de març de 2022 – El peix irisat

“Tanaka Teatre”

 

 

El Peix Irisat, és l’animal més bonic de tot l’oceà, però es troba molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d’escates brillants i un munt d’amics com l’estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, les meduses dansaires, el calamar curt de vista o la petxina flamenca. Junts descobriran la importància de compartir, de ser valents i ajudar els altres.

24 d’abril de 2022 – Cösmix

“Teatre Mòbil”

 

 

Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants, arriben a l’escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats: Fan música impossible, fan teatre “reciclàssic”, fan l’animal i fins i tot, ens avancen el futur en viu i en directe!

Cösmix, dos còmics de dimensions còsmiques i un mix de bogeria! Esteu preparats? Doncs ja els tenim aquí!